Notícia

Data
2014-09-27 23:49:00  
Titol
El B cau golejat davant la Joventut Ribetana (7-1)  
Descripcio

El Begues B ha rebut aquesta tarda un serios correctiu per part del seu rival, la Juventud Ribetana, al perdre per 7-1.

El partit s'ha jugat amb pluja constant, però mai ha perillat la suspensio del mateix. Les coses han començat malament pels beguetans, ja que al min 3 els ribetans feien el 1-0 al rematar de cap un falta sense oposicio.

L'equip ha anat entrant en el partit poc a poc, i en el minut 29 Riera aprofitava un molt bon passe en profunditat per batre pel pal curt al porter oponent.

La igualtat ha seguit, fins el min 37, en que han expulsat a un jugador de la Juventud. Però contràriament al previst, en una falta escorada el numero 7 dels locals ha fet un golas directe.

La segona part ha estat molt diferent de la primera: aviat el Begues també es quedava amb 10 per expulsió d'Alberto, i poc a poc, els locals han anant imposant la seva veterania, i han anant marcant gols successivament dins el 7-1. Desastrosa segona part del Begues, que s'ha disipat amb el pas dels minuts i dels gols dels ribetans que anavem pujant al marcador.

Partit que ben segur servirà a l'equip per aprendre d'errors, i adonar-se del nivell real de la lliga en aquest grup de quarta catalana.

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 423 vegades.