Notícia

Data
2014-10-24 09:06:00  
Titol
Veteranes: Orgull futbolístic!  
Descripcio

Fa més d’un any, un grup de dones vam decidir formar un equip de futbol i així poder practicar un esport que totes havíem viscut a través dels fills , marits, germans… però que no totes havíem tingut l’oportunitat de practicar-lo. Contra tots els pronòstics, fins i tot elsmenys optimistes, seguim aquí, entrenant cada divendres, faci fred o calor, vent o pluja, perquè per a nosaltres l’important és aprendre, superar-se i divertir-se cada dia, l’important és fer equip!!

 

En la presentació d’aquest any s’ha confirmat, som un equip, i tot gràcies a aquest club, el CF Begues que s’ha implicat des del primer moment perquè l’equip disposes de camp, d’entrenadors, de vestidors id’equipació. Volem fer un agraïment molt especial als nostres místersDani i Marc per la dedicació, paciència i il.lusió que cada divendres ens donen.

 

En el dia d’ahir, al camp, envoltades de fills, marits, germans, amics, entrenadors … vam sentir, l’orgull femení, l’orgull beguetà, però sobretot, l’orgull de formar part d’aquest gran equip, vam sentir l’Orgull Futbolístic.

 

Moltes gràcies

 


 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 556 vegades.