Notícia

Data
2014-12-23 01:00:00  
Titol
El Begues B torna a caure a domicili  
Descripcio

El passat dissabte 20 de desembre el Begues B va caure derrotat a domicili davant el Sant Lluis Associació Esportiva de Santa Coloma de Cervelló per 3-0.

Tot i el resultat, el partit no va ser de gaires ocasions en les porteries, però una vegada més va pesar molt l'efectivitat ofensiva, i més contundència defensiva de l'equip rival que van dominar en aquests aspectes al nostre equip filial. A la primera part es va arribar amb 2-0 en contra, fruit de 2 jugades puntuals dels colomencs. Tot i intentar molt les internades per bandes, l'equip estava massa estirat, i costava molt arribar a l'àrea rival amb suficients efectius per crear prou perill. Aquest marcador advers va fer molt mal a l'equip, però es va començar la segona meitat amb molta empenta. Aquesta energia, va durar fins que en una jugada desafortunada del Begues el Sant Lluis sentenciava el partit  a pilota aturada.

Amb aquest resultat, el nostre filial es consolida a la part baixa de la taula, amb solament 2 victòries en 12 partits disputats. El descans nadalenc servirà al Begues B agafar forces, i mirar que el treball setmanal acabi per traduïr-se en les desitjades victòries.

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 310 vegades.