Notícia

Data
2015-01-09 15:51:00  
Titol
El Begues B es retroba amb la victòria (3-2)  
Descripcio


El filial beguetà ha necessitat més de 2 mesos per tornar a guanyar un partit, al impossar-se a l'equip cuer de la classificació, el Delta Prat per un ajustat 3-2 al Municipal.

El partit ha començat fatal pel nostre equip, ja que en la primera jugada, una badada col·lectiva propiciava el gol visitant. El marcador encara reflectia el minut 0, i ja anàvem perdent. Però en aquesta ocasió l'equip ha reccionat ràpid, i Riera ha acosenguit l'empat amb un fort xut creuat als pocs minuts. A partir d'aquest moment el Begues ha dominat el partit i ha desaprofitat unes quantes ocasions molt clares. I just abans de la mitja part, un altre regal beguetà, que s'ha fet un auto-gol a la sortida d'un còrner. Així s'ha arribat 1-2 al descans.

A la reanudació del partir, el Begues ha continuat dominant el joc, i els visitants no inquietaven a la nostra defensa. Fruit de la constància, el Begues ha remuntat en els darrers 10 minuts de partit, amb 2 gols d'oportunisme d'Ortega i Joan. Però acabar així el partit era cosa massa senzilla pel nostre filial, i un seguit d'errors tàctics, ha donat vida a l'equip del Prat, atorgant-li una última oportunitat en el minut 90 en forma de penal. Per sort, i per encert del nostre porter José Francisco, els visitants han desaprofitat l'ocasió d'empatar el partit.

Així doncs, victòria molt necessitada anímicament pel Begues B, que ajuda a afrontar la recta final de l'anada del campionat amb més confiança.

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 401 vegades.