Notícia

Data
2015-02-06 05:28:00  
Titol
El Begues es deplaça diumenge a Sant Cugat  
Descripcio

El Begues jugarà aquest diumenge (8/2) a les 12 al camp del Sant Cugat del Vallès, en un partit difícil al camp d'un dels equips més forts de la categoria, tot i que aquest any està sent irregular i es troba just en la meitat de la classificació. Els vallesans, equip que va pujar a 1a el primer any del Begues a 2a catalana i que va baixar fa 2 temporades, tenen 24 punts i són 9ens. Es troben just a la meitat de la classificació, però molt més a prop  de la zona de descens (la tenen a 4 punts) que de les posicions d'ascens (la promoció la tenen a 15 punts). Per a ells, doncs, és un partit per a posar distància respecte a la zona perillosa.

 

Per al nostre equip, penúltim amb 16 punts, és un partit importantíssim per a intentar agafar una bona bombona d'oxigen i alhora deixar als rivals relativament aprop (en cas de guanyar els tindríem a 5 punts). El Begues, que amb l'empat de l'altre dia va desaprofitar una bona ocasió d'acostar-se als equips que ara estan salvats, té 4 punts de desavantatge tant amb l'equip que marca la possible salvació (Sant Joan), com el que ara mateix estaria salvat (Junior). L'objectiu doncs és intentar passar al Sant Andreu (17 punts) i  tornar a tenir a tir al grupet que ara mateix formen els equips esmentats abans, juntament amb Olivella (20 punts), Prat i Espluguenc (21). 

 

L'equip recupera a dos jugadors importants en atac, Poti i Eugenio, així com la bona notícia de l'alta de Ferran, lesionat en el primer partit de lliga, que poc a poc ha d'anar entrant a l'equip

 

Força Begues!!

 
Aquesta notícia ha estat llegida 288 vegades.