Notícia

Data
2015-04-29 00:15:00  
Titol
Comunicat de la Junta sobre el procés electoral  
Descripcio

La Junta Directiva del CF Begues presidida per Daniel Llompart, fa el seu últim any de mandat dels sis que està establert.

 

Per aquest motiu, la Junta Directiva informa que:

 

En l’última Assemblea General Ordinària, amb data de 4 de juliol de 2014, es va decidir que es convocarien terminis de presentació de candidatures, i en funció d’aquestes, posterior eleccions, evitant així presentar la dimissió de l’actual junta i formar junta gestora, tal i com està escrit als estatuts. D’aquesta manera, s’assegura mantenir l’estabilitat del Club fins a final de temporada, datada amb la propera Assemblea General Ordinària que es convocarà el divendres 3 de juliol de 2015.

 

Per aquest motiu, durant el període comprès entre el 21 d’abril 2015 i el 4 de maig del 2015, s’obrirà un termini de presentació de candidatures.

 

Per a presentar candidatura es necessiten un mínim de tres persones amb un any d’antiguitat de soci i al corrent de pagament, per ocupar els càrrecs mínims de constitució de junta: President, Tresorer i Secretari.

 

Per a presentar candidatura, es farà en horari d’oficina, des de las 18h a las 20h, deixant un llistat amb noms, cognoms i número de soci.

 

De presentar-se una sola candidatura, serà automàticament l’escollida i ja podrà començar a planificar la temporada següent, agafant possessió el divendres 3 de juliol de 2015 durant l’Assemblea General Ordinària de socis on presentarà el seu pressupost.

 

De presentar-se més d’una candidatura, s’obrirà un període electoral a determinar per buscar dia d’eleccions que escolliran a la nova Junta Directiva.

 

Begues a 20 de abril de 2015.

 

Junta Directiva CF Begues.

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 646 vegades.