Notícia

Data
2015-05-17 23:22:00  
Titol
Notificació Junta Directiva  
Descripcio

 

La Junta Directiva del CF Begues informa:

 

El passat 4 de maig  va acabar el termini de presentació de candidatures. Com que no s'hi va presentar cap,  la Junta celebrada el passat dimarts dia 12  va decidir allargar el termini fins el proper dilluns dia 25, en el que definitivament es donarà per tancat el termini,  esperant  la possibilitat que es presenti alguna nova candidatura.

 

Per a presentar candidatura es necessiten un mínim de tres persones amb un any d’antiguitat de soci i al corrent de pagament, per ocupar els càrrecs mínims de constitució de junta: President, Tresorer i Secretari.

 

Per a presentar candidatura, es farà en horari d’oficina, des de las 18h a las 20h, deixant un llistat amb noms, cognoms i número de soci.

 

De presentar-se una sola candidatura,  serà automàticament l’escollida i ja podrà començar a planificar la temporada següent, agafant possessió  el divendres 3 de juliol de 2015 durant l’Assemblea General Ordinària de socis on presentarà el seu pressupost.

 

De presentar-se més d’una candidatura, s’obrirà un període electoral a determinar per buscar dia d’eleccions que escolliran a la nova Junta Directiva.

 

De no presentar-se cap  candidatura,  es convocaria una reunió de socis per debatre la nova situació.

 

Junta Directiva del Club Futbol Begues

 

 

Begues a 15 de maig de 2015.

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 569 vegades.