2016-11-06 12:47:00
Titol
Els veterans guanyen 0-4 al Castelldefels B
Descripcio

En un partit molt seriós dels nostres jugadors, els veterans han guanyat per 0-4 al Castelldefels B, una de les novetats en el calendari d'amistosos programats. Axel, Ferran en dues ocasions i Alex han estat els golejadors en l'estrena de la nova equipació, patricinada pel Centre Mèdic Castelldefels i Jardineria i Paisatgisme, és a dir gentilesa d'Isma i Axel  a qui donem les gràcies des d'aquí!!

La crònica:

Gran partit dels veterans al Camp dels Canyars de Castelldefels contra el UE Castelldefels B.

Es va jugar una primera part amb molt de domini i intensitat a on l'onze inicial era format per Raspa a la porteria, Gudi, Cristian, Tutu i Sevi en defensa, Xavi Viñas, Pere i Alberto a la mitja i a la davantera Uri Ros, Àlex i Ricard. Una aposta totalment ofensiva per part de l'entrenador i que acabaria donant els seus fruits. Als deu minuts una jugada a on clarament li fan penal a Àlex, la pilota surt rebotada i li cau als peus de Pere que fa un gran gol per sobre dels jugadors des de la frontal de l'àrea, l'àrbitre anul·la el gol i marca falta d'Àlex a la jugada incomprensiblement. Ja es notava que el partit es decantava cap a l'equip beguetà, doncs el desgast del mig del camp i la pressió ofegava al rival. Cap al minut 25 comencen els canvis i l'equip no baixa la intensitat, en una jugada personal Àxel marca el primer gol de fort xut a dintre de l'àrea que el porter no pot fer res per a blocar la pilota. S'acabava la primera part amb domini del Begues i un Castelldefels que aïlladament arribava a la porteria del Begues.

A la segona part, seguia el Begues dominant i fruit d'aquest domini Ferran marcaria un gol de gran jugada col·lectiva que el permetria arribar a porteria per a batre el porter en un mà a mà. El Castelldefels es veia ofegat amb la intensitat que els jugadors del Begues imprimien al partit, i fruit d'una altra jugada col·lectiva ben elaborada per tot l'equip, Ferran marcaria el tercer gol que sentenciava el partit. Ja cap als minuts finals el partit es va tornar una mica boig amb anades i tornades degut a que el Begues va baixar una mica la intensitat i el Castelldefels va estirar les línies per a intentar marcar el gol de l'honor. Una última jugada abans de pitar el final del partit gràcies a una centrada de Ricard, Àlex remata de cap i marca el quart gol i segon en el seu compte golejador de la temporada.

A destacar l'estrena de la nova equipació patrocinada per Centre Mèdic Castelldefels i Jardineria i Paisatgisme