Notícia

Data
2017-05-12 06:17:00  
Titol
El benjamí C campió del grup 40 de Tercera Divisió  
Descripcio
 El diumenge 7 de maig el CF BEGUES ha aconseguit un nou títol de Lliga amb el Benjamí C, categoria Benjamí Tercera Divisió Grup 40.

L'equip dirigit per Albert Gomez i Jaume Tutusaus ha aconseguit el títol a falta de 3 jornades i una jornada pendent de disputar-se per ajornament.

Elena Torbado, Pol Campamà, Pol Sebastian, Nelson Chavez, Lluc Comas, Kai Miller, Alejandro Monterrubio, Jordi Moreno, Miquel Ramos i David Rufas han fet una temporada meravellosa demostrant una regularitat i disciplina de joc excel·lent per benjamins de 1r any.

El CF BEGUES felicita la plantilla del Benjamí C, jugadors i cos tècnic, pares i familiars, i a l'afició del Begues que els ha acompanyat en cada partit a casa d'aquesta temporada.

Igualment el club vol donar un especial reconeixement a les plantilles del Benjamí B i A que van donar suport aquest diumenge a l'equip campió i agraïm al Benjamí C que durant la celebració van convidar als seus companys per celebrar el títol com el que som, la família del CF BEGUES .

SOM BEGUES.
 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 141 vegades.