Notícia

Data
2017-07-24 06:47:00  
Titol
Begues - Borges Blanques a les Semifinals de la Copa Catalunya  
Descripcio

Aquest matí s'ha fet el sorteig definitiu de les semifinals de la Copa Catalunya i el Begues jugarà a casa contra l'únic dels campions de 2a catalana que queden, el FC Borges Blanques. Serà el cap de setmana del 19 i 20 d'agost, amb data i hora encara per confirmar. 

 

Seguim fent història! Força Begues!

 

Notícia a la web de la federació catalana

 

SORTEJADES LES SEMIFINALS DE LA COPA CATALUNYA AMATEUR

UE Marca de l'Ham ‘A’ - Parets CF ‘A’ i Begues CF ‘A’ – CF Borges Blanques ‘A’ són els partits que es disputaran el 19 o 20 d’agost per tal de conèixer els dos equips finalistes de la Copa Catalunya Amateur 2017.

A la seu central de l’FCF, a Barcelona, s’han sortejat les dues semifinals de la Copa Catalunya Amateur 2017-18. Aquestes eliminatòries tindran lloc el dissabte 19 o el diumenge 20 d’agost de 2017 i enfrontarà a la UE Marca de l’Ham davant el Parets CF, i el Begues CF contra el CF Borges Blanques. En els propers dies es comunicarà el dia i la hora de cada duel.

La final de la Copa Catalunya Amateur es disputarà el cap de setmana del 26-27 d’agost entre els guanyadors d’aquestes semifinals en camp i horari encara pendents de designar.

 

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 111 vegades.