Notícia

Data
2017-10-07 15:01:00  
Titol
El Begues perd 1-2 contra el Lavern en la primera jornada del calendari  
Descripcio

Debut amb derrota del begues contra el lavern (1-2)

Aquest cap de setmana començava la 3a edicio de la lligueta en que esta englobat l'equip dels veterans del begues contra un vell rival com es el lavern.

Recordem que a la 1a edicio el begues es va proclamar campió i l'any passat va ser l'ATC GAVA.

 

El partit va començar amb domini per part del begues enfront un equip molt ben replegat darrere que no concedia ocasions de perill. La primera jugada clara del begues arribava despres d'un corner picat per alberto que guddy rematava enviant la pilota al travesser. El begues feia un bon joc pero faltaven idees un cop es trepitjava area, xuts llunyants i alguna intervencio del porter rival feien presagiar un partit en que s'hauria de treballar. Les coses es van complicar encara mes quan el lavern s'adelantava amb una jugava de l'extrem rival que es desfeia de dos rivals i marcava pel pal curt de la porteria de chepe. L'equip beguetà va seguir apretant però sense crear perill real. A l'ultima jugada de la primera part el lavern hauria pogut fer el segon pero chepe refusava un 1 contra 1 amb el davanter rival.

Aixi doncs resultat al descans 0-1.

La segona part va començar amb un begues enxufadissim, amb una velocitat mes i aquest cop creant mes perill que a la primera part. Fruit de l'empenta als 5 minuts alberto feia l'empat desviant un xut d'axel. El begues va apretar però no trobava la forma de marcar. El lavern però en comptes de fer-se petit va anar creixent per mitjar de contres i va aprofitar una errada de la defensa per marcar el 1 a 2 al minut 80.

El begues va patir aquest cop però va seguir buscant l'empat. Litus va tenir una ocasio clarissima que el porter rival treia miraculosament amb el peu esquerre. El resultat no es va moure mes.

Aixi doncs resultat final 1 a 2.

 

El proper partit es disputara contra l'equip de l'atc gava al seu camp a sant boi.

 

L'equip dirigit per jordi murillo va ser el format per

 

             Chepe

Amadeu cristian alex guddy

                  Cesc

     Pere                 isma

                 Litus

Alberto               xavi 

 

Banqueta: raspa pepelu rafa axel alex xavi viñas dani

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 137 vegades.