Notícia

Data
2017-12-19 07:25:00  
Titol
Victòria balsàmica dels veterans  
Descripcio

Victoria balsamica del begues


Primera victoria del begues a la lliga (5-1)


El begues aconsegueix la seva primera victoria a la lliga davant el futgolitos i escala a la zona mitja baixa de la taula.


El partit ha començat amb un begues molt endollat, el mister, jordi murillo ha utiltzat un 4 5 1 cosa que ha descolocat la defensa rival. El primer gol arribava per obra de ricard amb un gran xut que es colava per la mateixa esquadra dreta de la porteria rival. Poc despres un jugada embolicada dins l'area rival permitia a alberto amb un xut suau fer el 2 a 0. Despres d'uns minuts de poc control begueta un rapid contratac ha permes ferran fer el tercer i deixant el partit ben encarrilat. Resultat al descans de 3 a 0.


La segona part a començat amb un futgolitos mes endollat i amb ganes de poder retallar diferencies pero un gran begues no deixava desbaratava els atacs rivals.

Sobre el minut 60 una recuperació de rafa permitia a ricard establir el 4 a 0 en el marcador. El 5 a 0 arribaria poc despres per mitja de rafa molt intens durant tot el partit. El gol de l'honor del futgolitos ha arribat a les acaballes del partit en un gol digne de zappings esportius quan amadeu retrocedia la pilota a chepe que li botava la pilota en el moment d'engaltar i la pilota entrava lentament a la porteria.

Resultat final de 5 a 1 a falta d'una jornada per acabar la primera volta.


El partit l'han disputat


                Raspa

Miguel tutu    cesc  guddy

                    Xavi viñas

Alberto ferran   pere  rafa

              Ricard


A la banqueta: jordi murillo (mister), chepe, amadeu, xavi villanueva, isma, pepelu, uri ros, litus

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 95 vegades.