Notícia

Data
2018-10-21 05:43:00  
Titol
Els veterans guanyen 0-1 al camp de l'Eusebi Güell  
Descripcio

Els veterans van aconseguir in extremis la segona victòria en dos partits en el calendari organitzat de partits al camp de l'Eusebi Güell (0-1). Després d'un bon partit, amb nombroses ocasions, no va ser fins al minut 90 que Alejandro feia un gran gol de vaselina després d'un centro d'Uri des de la banda esquerra. Destacar l'actuació del porter Campa que va treure dos pilotes de gol a l'Eusebi Güell que van permetre arribar amb la porteria a 0 fins al final

Crònica:

Partit disputat contra l'Eusebi Güell amb gran victòria per 0-1 en l'últim minut del partit gràcies a Julito. L'equip va jugar molt seriós amb una defensa de 5 i un mig camp amb 4 que gràcies a l'esforç i ajudes van impedir que el contrari crees gaire perill. A la primera part vam tenir alguna clara ocasió que vam esguerrar però s'intentava sortir jugant i sense pilotades.

En la segona part es va afluixar una mica i la pilota va deixar de passar tant pel mig del camp el que va provocar alguna lleu ocasió del contrari però ben resolta pel porter Campa o la seva defensa. En els instants finals Julito va agafar una pilota des del costat dret dins de l'àrea creuant la al pal contrari fent impossible l'aturada del porter local.

 

L'aliniació de sortida  va ser:

Jordi Campama 

Miguel

Alex Ros

Cristian

Javi

Marc Gran

Xavi Viñas 

Cesc

Ferran

Pere

Uri Ros


Despres van entrar:

Marc Guasch 

Isma

Alberto 

Alejandro (Julito)

Ricard

 

Entrenador: Jordi Murillo

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 295 vegades.