Notícia

Data
2019-04-28 14:43:00  
Titol
Els veterans guanyen 1-0 un amistós contra el Sant Boi  
Descripcio

Els veterans han guanyat 1-0 aquest cap de setmana un amistós contra el Sant Boi, amb un gol d'Uri a mitjans de la segona part. Bon ambient i bon partit entre dos equips amb ganes de disfrutar jugant a futbol

 

La crònica

 

Treballada victoria del begues contra el sant boi (1-0)


El begues segueix amb la dinàmica positiva d’aquesta temporada guanyant en partit amistòs al sant boi a begues (1-0).


El partit ha començat amb els dos equips deixant fer, era la primera vegada que el begues s’enfrontava a aquest equip, cosa que ha fet uns primers minuts de tanteig. Sobre el minut 15 el begues ha començat a trenar bones jugades una de les quals gairebé acava en gol local però el xut de sergio l’aturava el porter visitant.

El sant boi també arribava amb perill a la porteria defensada per chepe però una gran defensa i un parell d’aturades van fer que el marcador no es mogués al final dels primers 45min. Així doncs al descans el resultat era empat a 0.


La segona part va començar amb un sant boi més intens buscant més desequilibri però de nou una gran defensa del begues impedia que el sant boi arribés amb perill. D’altra banda, el begues es va començar a sentir còmode al partit i va començar a arribar a la porteria rival, fins que una passada de sergio a uri ros feia que uri es quedés sol davant el porter i marqués ajustat al pal esquerre de la porteria defensada pel sant boi; era sobre el minut 75. El sant boi va intentar sense èxit buscar l’empat però el resultat ja no es va moure. Així doncs nova victoria del begues que permet anar-se de sortida final de temporada amb una gran dinàmica. Cal recordar que aquest any els veterans anirem a Villareal a jugar un amistòs a casa de l’equip de la ceràmica i a visitar les seves instalacions. 


El partit el van disputar


                 Chepe

Miguel alex ros.  Pepelu.   Amadeu


Pere.    Ferran.      Marc.    Ricard          Xavi.            Sergio


A la banqueta: dani ( que va fer de mister en absència de jordi murillo) i uri ros.

 
Noticia
Aquesta notícia ha estat llegida 150 vegades.