2020-09-26 21:33:00
Titol
Els Veterans perden 5-1 a Castelldefels
Descripcio

Els veterans han perdut aquest dissabte per 5-1 a Castelldefels en el tercer partit de la temporada

En un partit fluix, el Begues no s'ha mostrat còmode contra un rival que ha aprofitat molt millor les seves ocasions. A la mitja part el resultat era de 2-0. A la segona han caigut tres gols mes dels locals mentre que el Begues ha fet el de l'honor amb un gran gol de Gio

La crònica:

Els veterans perden de nou contra el Castelldefels

Els veterans del begues van disputar el passat dissabte per la tarda el tercer partit amistòs contra el Castelldefels que va acabar en un clar 5-1 pels locals.

El partit va començar amb un Begues dubitatiu a nivell defensiu cosa que va aprofitar el castelldefels per crear varies ocasions de perill abans de fer 1-0 en un 1 contra 1. Poc després dome va tindre l’empat però el seu xut el va desviar el porter local. Del possible 1-1 es va passar al 2-0 cosa que va fer molt de mal als beguetans. Malgrat el resultat el begues va disposar de varies ocasions però la pilota no va voler entrar.

A la represa, el begues va sortir amb ganes de marcar un gol ràpid per entrar en el partit i ho va aconseguir als pocs minuts després d’una gran jugada col•lectiva que finalitzava gio amb un gran gol.

Però l’alegria va durar poc i els locals feien el 3-1 a la següent jugada.

Al minut 60, feia entrada la nova incorporació dels veterans el dani llenas, amb una gran actuació després de molts anys d’inactivitat.

El tercer gol va fer mal al begues que va abaixar els braços, cosa que va aprofitar l’equip local per ampliar el marcador amb el 4-1 i 5-1 definitius.

Així doncs una nova derrota pels beguetans. Esperem que el proper partit vagi millor i puguem sumar la primera victoria de la temporada.