1 1
C.F. Begues San Pancracio, U.D.
Aquesta crónica ha estat vista 386 vegades.

Alineació

CARLOS

Euge


Fontova

Roger

Dome

Sergi

Gus

Àlex


Escala
Banqueta

URI

Tarin

XAVI

Rai


Cronica Jornada 3
2011-10-13

El B nomes aconsegueix l'empat

El passat diumenge 9 d’octubre el Begues B va empatar el seu tercer partit de lliga contra el Sant Pancracio de Sant Joan Despí en terreny sec . L’equip de casa va començar fort, amb pressió total i amb ganes d’ avançar el contrincant en la classificació. El que suposava un gran repte en els darrers partits es va començar a fer realitat: l’equip comença a agafar confiança a tocar entre línies, buscant combinacions coherents per tal de crear jugades de perill. Va ser cap al minut 12 de la primera part quan després d’una falta provocada per Carlos al lateral esquerra de la zona d’atac, a dos metres de l’àrea, Roger agafa la responsabilitat i decideix creuar la pilota al segon pal per netejar les teranyines de la porteria. El resultat es posa doncs, a favor dels locals, i el que havia de ser un factor extra de motivació va acabar sent un punt de relaxament en que no es va aconseguir crear gaires ocasions més per ampliar el resultat. L’altre equip en canvi, intentava capgirar el resultat amb pressió a la sortida dels locals, evitant el joc que s’havia creat a l’iniciï, fins que poc abans d’acabar la primera part, després d’un mal rebuig, el Sant Pancracio intenta penjar una pilota que acaba sent interceptada involuntàriament per les mans de Javi, el qual estava a dins de l’àrea, fent així que l’àrbitre assenyalés la pena màxima. El partit se’n va a la mitja part amb taules.

La segona part anava a ràfegues, amb ocasions pels dos equips i sense gaire intensitat ja que en diverses ocasions el joc quedava mort en zones puntuals del camp, o simplement es cometien faltes innecessàries. Però el partit es va complicar quan al minut 75 el senyor col•legiat decideix amonestar a un jugador que havia protestat, i li va tocar el rebre a Eugenio, que ja en tenia una . Així doncs, els locals es queden amb un home menys, tot i que no abandonen i continuen lluitant sense aconseguir cap fruït, sent el resultat final d’ 1-1.
Alineació: Escala, Javi, Gus (Uri), Àlex, Sergi (Tarín), Dume, Roger, Fontova (Xavi Viñas), Diego (Rai), Eugenio i Carlos.
Suplents: Rai, Uri, Pablo, Xavi Viñas, Edu, Tarín

Camp
Camp Municipal de Begues
Partit jugat Diumenge 12:00h
Assistència : de 500