7 1
Sant Just At. F. C. C.F. Begues
Aquesta crónica ha estat vista 439 vegades.

Alineació

Tarin

Marc

Edu

Rai

XAVI

Roger

Sergi

Gus

Àlex

Pablo

Escala
Banqueta

CARLOS

Euge

Fontova
Cronica Jornada 4
2011-10-20

Derrota i força

El passat dissabte 15 d’octubre el Begues va rebre una dolorosa derrota contra el St. Just Atlètic amb un resultat de 7-1, havent aprés una lliçó de futbol anormal en una quarta catalana.
El partit començava disputat, el Begues amb força i ganes, però veient que aquell partit estaria més complicat del que s’hauria pogut imaginar abans de començar. Es va trobar amb un equip treballat, un equip que tenia uns davanters que baixaven a rebre, i si es bloquejava la línia de passada apareixia l’interior, i sinó el mig pivot. Un continu de moviments que feien perdre l’organització dels beguetans. Fruït d’aquests moviments tàctics va arribar el gol als 7 minuts. I els locals continuaven treballant, fins que al minut 15 arriba un altre. El Begues però, també lluitava, i hi havia esforç i sacrifici, també intentant jugar la pilota i creant combinacions que pocs cops acabaven a l’àrea rival. Però Marc Viñas aconsegueix fer el primer i únic gol pels beguetans (descripció del gol)
Però això no va fer canviar res. Els laterals locals continuaven corrent banda, aprofitant un camp amb més dimensions que el de Begues, el mig pivot continuava creant joc i la resta de l’equip donant recolzament o deixant espais lliures pels altres. 
A la segona part no va canviar gens la cosa, el St. Just va continuar com a la primera part, i la veritat és que tenien el dia. Al minut 51 fan el quart i per si necessitaven més calma el Begues va quedar amb 10 jugadors després de l’expulsió d’Eugenio. 3 gols més, i el que té encara més mèrit és que els 7 gols van estar fets per 7 jugadors diferents.
Felicitar al St. Just per un partit merescut i esperem que això sigui un factor que ajudi a donar força a l’equip, recuperar-se quan abans possible d’aquest malson i continuar amb la finalitat d’aconseguir millors resultats que en els darrers 3 partits. 
Alineació: Escala, Pablo, Gus, Àlex, Sergi, Xavi Viñas, Roger, Rai, Edu, Marc Viñas, Tarín
Suplents: Carlos (X. Viñas 44’), Eugenio (Tarín 46`), Fontova (Sergi 46’ ), Diego (Pablo 58’), Javi (Roger 58’)

Camp
Municipal Sant Just Desvern
Partit jugat Dissabte 19:45h
Assistència : de 0