1 4
Delta Prat A.E. C.F. Begues
Aquesta crónica ha estat vista 435 vegades.

Alineació

Rai

Marc

Uri

Tarin

XAVI

Dome

Sergi

Àlex

Miki


Escala
Banqueta

Roger


Edu


Cronica Jornada 10
2011-11-28

Delta Prat 1-4 C.F. Begues

El passat dissabte l’Amateur B va aconseguir vèncer el cuer de la competició per un distant 1-4. La veritat és que no recordaven com es sentia un després de guanyar. Un partit que semblava que hauria de ser bufar i fer ampolles va resultar un joc de bojos on en poques ocasions es podia veure joc. El contrincant va posar molta intensitat amb una pressió total, fet que va resultar un problema a l’hora de jugar la pilota. El Begues es va avançar amb un gol de Xavi Viñas que el celebrava un dia que coincidia amb el seu aniversari (Felicitats!!!). El relaxament dels beguetans va acabar amb un gol en pilota parada. Però l’equip es va posar les piles i va aconseguir anar al descans amb el resultat a favor, gràcies a un gol de Tarín que aprofitava després d’una passada que venia d’una jugada de banda contrària. 

El principi de la segona part va costar arrancar, però al cap d’uns minuts de rodatge el Begues va començar a tocar la pilota i així va aconseguir distanciar-se amb gols de Alex i Edu, deixant un resultat final de 1-4.


Cal remarcar la anècdota del partit: al minut 5 (o potser no s’havia arribat) el camp es va quedar a les fosques, i això va permetre als jugadors calentar uns 15 minuts més, però la veritat és que no va ajudar gaire.

Alineació: Escala, Javi, Alex, Miki, Sergi, Dume, Xavi Viñas (Roger 60’), Tarín (Diego 73’), Rai, Marc (Edu 60’), Rodon
Gols: Xavi Viñas, Tarín, Alex, Edu
Targetes: Javi, Rodon

Camp
Complex Esp.municipal Julio Mendez
Partit jugat Dissabte 20:00h
Assistència : de 0