2 3
C.F. Begues Traus, A.E.
Aquesta crónica ha estat vista 450 vegades.

Alineació

Tarin

Marc

Uri

Roger

Dome

CARLOS

Gus

Miki

Àlex

URI

JOSE
Banqueta

Euge

Rai

Sergi


XAVI

Edu


Cronica Jornada 17
2012-02-06

L'1x1 del Begues B Traus

1

JOSE FRANCISCO

 

NERVIÓS. El jove porter del juvenil va debutar amb l’amateur B amb massa pressió, tot i que vam intentar treure-li responsabilitat. Va tenir alguna molt bona aturada a la primera part. Va abusar una mica de la pilota llarga. MOLTES GRÀCIES JOSE PER LA TEVA AJUDA!!!!!!

5

ORIOL

  

COMPLIDOR. Tot i que feia dies que no jugava d’inici, va estar molt concentrat en la seva feina. Va evitar atacs perillosos per la seva banda i va profunditzar en ocasions puntuals, però totes de manera encertada.

2

MIKI

 

ATENT. Va estar molt concentrat en l’anticipació, marcant la línia defensiva, animant als companys...Juntament amb l’Àlex, va tenir poca presència en l’elaboració del joc ofensiu. Va fallar una ocasió claríssima a l’àrea rival que podia haver canviat el resultat final del partit.  

3

ÀLEX

 

POLIVALENT. És el gran capità i l’equip ho nota quan està al camp. Va ser intel·ligent a l’hora de treure la pilota, molt pendent de les cobertures i mostrant seguretat al joc aeri.  A més, va crear perill amb els llançaments a pilota parada. Quan faltaven 10 minuts, va situar-se entre línies per darrere del davanter per buscar l’empat.

4

GUS

 

ENCERTAT. Va jugar amb molt de cap cada moment del partit. Molt concentrat a la primera part, tancant la seva esquena i donant sortida al seu central quan teníem la possessió. A la segona, amb més espai, va ser important a l’hora d’oxigenar el joc i començar l’atac. A més, va incorporar-se amb criteri en totes los ocasions.

22

CARLOS

  

 

OMNIPRESENT. Va desplegar tot el seu potencial jugant de pivot defensiu. Molt voluntariós ajudant als centrals en defensa, demostrant una superioritat absoluta en el joc aeri, amb criteri a l’hora de treure la pilota des de darrere i amb perill quan arribava a l’àrea. Dels millors del partit!

25

DOME

 

INTEL·LIGENT. Com ja ens té acostumat, va demostrar una capacitat de col·locació i un bon criteri per situar-se. Als primers 45 minuts va ajudar a que la banda dreta tingués més fluïdesa per treure la pilota. Al final, va ajudar defensivament a la línia de tres per compensar l’equip.   

20

ROGER

 

ENTREGAT. Va treballar bé a la parcel·la defensiva i va ser un gran nexe per fer arribar pilotes als davanters. Va assistir al primer gol. A la segona va ser important per arribar amb pilota controlada a zona de ¾  i va incorporar-se amb perill des de segona línia.  

10

URI

 

ESCORREDÍS. Va ser un punyal per la seva banda, sobretot a la primera part. Va demostrar una gran habilitat pel regat, tot i que no va tenir la profunditat suficient. El primer gol va iniciar la jugada amb molta qualitat. A la segona va anar perdent forces progressivament.   

8

MARC

 

KILLER. Va rebre poques pilotes clares per poder demostrar la seva qualitat, però una que va tenir, la va ficar. A la segona va ser substituït als deu minuts, sense temps per poder fer res més.

19

TARIN

 

INTERMITENT. Va donar mostres del seu potencial, però en jugades molt aïllades. Fruit del poc joc combinatiu de l’equip a la primera part, no va tenir el pes ni les opcions adients. Quan més profunditat estava tenint, va ser substituït.

SUPLENTS

9

EUGENIO

 

IMPORTANT. Des de la seva sortida al camp (juntament amb Rai), l’equip va posar una marxa més. Bé a la pressió, fent de referència al joc aeri, caient magníficament a bandes. Va fixar als centrals i va provocar que el Traus anés reculant paulatinament.

12

SERGI

 

ENDOLLAT. Va sortir de lateral quan el partit estava més intens i no va decebre a ningú (cosa complicada per les condicions meteorològiques d’ahir). Correcte en defensa, amb criteri a l’hora d’incorporar-se a l’atac i sacrificat quan vam situar la línia de tres.

14

DYEGO

 

REVULSIU. El brasiler va sortir quan quedaven 10 minuts, però va tenir temps de fer de tot. Va pressionar bé, va crear perill pel seu extrem i ho va arrodonir amb un bon gol als últims minuts. Cada partit va a més!

23

RAI

 

PERILLÓS. Va estar molt actiu des de que va saltar a la gespa. Va incidir per banda, arribant molt per l’atac esquerre del Begues, va crear molt de perill als llançaments a pilota parada i donant molta velocitat a les transicions locals.   

 

Camp
Camp Municipal de Begues
Partit jugat Diumenge 12:00h
Assistència : de 500