2 1
San Pancracio, U.D. C.F. Begues
Aquesta crónica ha estat vista 439 vegades.

Alineació

Edu

Uri


Rai

Dome

XAVI

Sergi

Miki

Àlex


JOSE
Banqueta

Tarin

Roger

URI


Cronica Jornada 18
2012-02-14

Una altre derrota a l'últim minut

El Begues B va perdre el passat Diumenge dia 12 el seu segon partit consecutiu davant la UD San Pancracio.

No va ser un bon partit per al filial beguetà, on li va costar adaptarse al partit pero tot i això va tindre posibilitats d'endurse algun punt del municipal de Sant Joan Despí. Un altre cop a l'últim minut el rival va aconseguir la victòria deixant els jugadors beguetans amb el mal sabor de boca.

El millor antídot un petit descans per a disfrutar del carnaval i tornar la propera setmana amb un dels rival més complicats d'aquesta lliga, i demostrar que aquestes dues derrotes han estat mala sort i ens podem refer!

 

I com que el Miki esta molt inspirat, una setmana més l'1x1

 

1

JOSE FRANCISCO

 

DISCIPLINAT. Va tenir una bona actuació el jove porter beguetà. Va entendre’s amb els centrals a l’hora de treure la pilota jugada, concentrat en tot moment i amb bones intervencions a la primera meitat. Poc podia fer als gols. Gràcies una altra vegada per l’esforç màquina!!!!!

6

JAVI

  

OBSTINAT. Va tenir una actuació correcta defensivament, però es va obsessionar en treure la pilota conduïda des del lateral dret, provocant moltes pèrdues innecessàries. Li va faltar paciència en la creació del joc. 

2

MIKI

 

IMPRECÍS. Va estar molt atent a la col·locació, en les cobertures als companys, animant i ajudant en tot moment. Va fallar al intentar connectar amb la zona de 3/4, sobretot a la primera meitat, i a l’hora de refusar amb criteri. Podia fer alguna cosa més al segon gol. 

3

ÀLEX

 

COMPENSAT. No va ser de les seves millors actuacions. Va tenir problemes a la sortida de pilota, precipitant desplaçaments interceptats, i li va faltar paciència per elaborar. Tot i això, va incorporar-se amb perill a l’atac, aconseguint el gol de l’empat que ficava a l’equip al partit en el moment adequat. 

12

SERGI

 

ARRISCAT. Va estar molt atent en tasques defensives, encara que a la primera part va tenir feina per tancar la seva esquena. Va abusar del regat per treure la pilota, provocant alguna pèrdua perillosa. A la segona va donar profunditat per la seva banda i l’equip ho va notar. 

7

XAVI

  

 

LLUITADOR. No va parar de lluitar en tot el partit, tot i acabar lesionat. Va ajudar  moment als centrals quan estaven en igualtat numèrica i als interiors quan els superaven. Va tenir molt poca presència en la creació del joc ofensiu, principalment a la primera meitat, per la posició que tenia al camp. Millor a la segona d’interior.   

25

DOME

 

INTERPRETATIU. Va llegir bé el partit en tot moment. Va començar d’interior, però les dimensions del camp feien que la seva funció de nexe es convertís en una tasca molt complicada. A la segona, de mig centre, va refrescar la sortida de pilota, fent que s’arribés a zona de perill amb més assiduïtat. 

23

RAI

 

IRREGULAR. Va alternar bones accions amb algunes imprecisions. De menys a més. D’interior no va acabar de donar fluïdesa al joc de l’equip i va tenir poca presència a la sortida de pilota. A la segona, de punta, va donar a l’equip la referència que necessitava. Va tenir el 1-2 a les seves botes al 89 però no va encertar a l’hora de culminar la jugada.    

10

URI

 

TAPAT. Va jugar de davanter centre a la primera meitat en un partit en el que li va arribar poques vegades la pilota per terra. Tot eren desplaçaments llargs, en els que la major corpulència de la defensa i les imprecisions en les passades, feien impossible la seva tasca. Va millorar a la segona d’extrem. 

14

DYEGO

 

INADVERTIT. Actuació discreta del brasiler. Entre que li van arribar poques pilotes, i el poc espai que tenia per treure profit, va provocar poques sensacions de perill per la seva banda. Va ser substituït al descans. 

11

EDU

 

DESAFORTUNAT. Partit complicat per l’extrem de Begues. A la primera quasi bé no va rebre pilotes en condicions, i això va provocar precipitacions a les seves accions. A la segona, amb l’ajuda de Guillem, va aconseguir crear més perill per la seva banda. Podia fer alguna cosa més al primer gol. 

SUPLENTS

19

TARIN

REFRESCANT. Va sortir a la segona meitat i va donar un altre aire a l’equip en un partit complicat. Es va oferir, va nodrir de pilotes als davanters per crear perill i va tenir alguna ocasió per aconseguir el gol desitjat. Quan millor estava, va passar a jugar d’extrem, perdent protagonisme a la creació.   

20

ROGER

 

SOLVENT. La seva presència d’interior esquerre va ser correcta, tot i que no va gaudir de la importància que requeria l’equip. Va moure la pilota amb criteri, recolzant als companys en curt, però li va mancar un puntet de valentia per traduir el seu joc en perill. 

5

ORIOL PUIG

 

DESPLAÇAT.  Va sortir d’extrem quan quedaven 20 minuts, però no es va trobar còmode en cap moment. Va provocar poc perill per la seva banda i va acabar jugant de lateral.  Va tenir una bona actitud per ajudar a l’equip en tot moment i posició, i això és d’agrair. 

 


 

Camp
Municipal Casc Antic (st Joan D)
Partit jugat Diumenge 12:00h
Assistència : de 0