1 1
C.F. Begues Sant Just At. F. C.
Aquesta crónica ha estat vista 437 vegades.Cronica Jornada 19
2012-02-29

Empat contra el segon classificat

Empat del Begues B davant el segon classificat en un intens partit.

 

 


1

JOSE FRANCISCO

 

PRECIPITAT. Va tenir una actuació correcte el jove porter beguetà. Li va costar treure la pilota jugada i no va tenir sort al gol visitant. Una mica precipitat en les sortides. Gràcies una altra vegada per l’esforç màquina!!!!!

5

ORIOL PUIG

 

ENTONAT.  Un dels millors partits jugats al Begues B. Molt seriós defensant i mostrant una gran concentració i esforç. A l'últim minut va tenir l'ocasió per a guanyar el partit pero va errar en la passada de la mort.

6

JAVI

  

COMPLET. El primer partit que jugava com a central aquesta temporada el va resoldre amb eficacia. La seva inexperiencia el va fer precipitar-se en algunes jugades i assolir massa riscos. Va demostrar una gran polivalencia.

3

ÀLEX

 

REFERENCIA. Va aportar l'experiència necessaria a una defensa molt jove i poc acostumada a jugar junts. Va intentar sortir amb pilota jugada sense massa èxit. Atent al tall i les cobertures dels companys.

4

GUS

 

MARCADOR. Molt concentrat en evitar el perill per la seva banda, aconseguint anular la banda que a la primera volta ens havia donat tants mal de caps. Poc participatiu en atac

25

DOME

 

ASSISTENT. En la seva línia, treballant molt en defensa i en la sortida de la pilota. A més va tenir un paper destacat al gol amb una gran passada que va deixar Eugenio sol davant el porter rival.

23

RAI

 

SACRIFICAT. Va fer una gran primera part al mig del camp, ajudant molt a l'equip en defensa i oxigenant l'equip en atac. A la segona meitat va passar a l'extrem perdent importancia i participació. Va tenir un bon xut de falta que es va estavellar al travesser.    

20

ROGER

 

LLUITADOR. En un partit que exigia molta concentració i intensitat defensiva va fer un bon partit. A la segona es va anar diluint degut a una lesió fins que el van canviar.

10

URI

 

CUMPLIDOR. A la primera igual que l'equip no va tenir molta presència a l'atac. A la segona va crear més perill i va adquirir més importància encara que de manera intermitent.

14

DYEGO

 

TREBALLADOR. Va intentar oxigenar l'equip aguantant les poques pilotes que li arribaven en condicions. La defensa rival el va bloquejar amb eficacia fent que no pogues crear perill. 

11

EDU

 

AÏLLAT. Va intentar crear perill per la banda, pero quedava lluny de la zona on es disputava la pilota i tampoc li arribaven massa pilotes en condicions. Va ajudar en tot moment a tancar la perillosa banda rival.

SUPLENTS

19

TARIN

OXIGENANT. Va sortir al mig del camp per donar aire fresc al sacrificat equip. Va demostrar molta intensitat i concentració tot i sortir de la banqueta i va ajudar amb criteri en la creació ofensiva.

9

EUGENIO

 

RESOLUTIU. El màxim golejador de l'equip va sortir en el moment en que més el necessitava l'equip i va aconseguir un gran gol. Va fer recular l'equip rival amb el seu perill.

18

FONTOVA

 

PRESENCIAL. Va reapareixer despres de molts dies lesionat per retrovar-se al mig camp beguetà i va estar encertat en el joc al mig del camp. 

12

SERGI

 

TESTIMONIAL. Va sortir 3 minuts per perdre temps pero va entrar concentrat per acabar de matar el partit

Camp
Camp Municipal de Begues
Partit jugat Diumenge 12:00h
Assistència : de 500