CARME

Cronica Jornada 15
2015-02-02

El femení dóna un cop d’autoritat guanyant 2 a 3 a Cunit

El passat diumende 1 de febrer, el femení del Begues es va endur  tres punts importantíssims de Cunit, en un partit molt lluitat on el Begues va haver de remuntar i es va acabar imposant per 3 gols a 2, en un partit marcat pel fort vent.

Les noies beguetanes van començar el partit amb el cap a un altre lloc, i les contràries van dominar el joc des d’un inici, ajudades en gran mesura perquè comptaven amb el vent a favor a la primera part. El primer gol va arribar al minut 20, de córner. Les locals van centrar la pilota al primer pal, Júlia Clavé va intentar refusar (fins a tres vegades va tocar la pilota amb el cap) però l’esfèrica va acabar dins la porteria defensada per Carla Casasin. Pocs minuts després però, Paula s’avança a la sortida de la portera local, rebia una falta dins de l’àrea i l’àrbitre xiulava penal. Júlia Clavé es va encarregar de transformar-lo amb un xut potent a l’esquerra de la porteria.

Al Begues li costava molt atacar, el seu joc no era massa fluid i les locals arribaven amb més perill. Només una gran actuació de la portera beguetana Carla Casasin en els un contra un van evitar un altre gol visitant que, de totes maneres, va acabar arribant. Va ser, altre cop, de córner. Les locals van enviar la pilota al primer pal, una jugadora del Cunit va pentinar-la de cap al segon pal i on la davantera  local rematava a plaer i sense marca dins la xarxa.

Poc més va donar de sí la primera part. El Begues va marxar al vestuari amb el marcador en contra, però amb el convenciment de que eren capaces de remuntar el partit. I així va ser. El vent a favor i el cansament de les locals van ajudar a un Begues que va sortir a per totes. Dos minuts després que l’àrbitre donés per començat el segon temps, Júlia Clavé marxava per la banda i passava la pilota a Paula Bonay que, fent una bona maniobra girant sobre si mateixa, treia un potent xut i enviava la pilota al fons de la porteria.

Pocs minuts més va necessitar el Begues per a fer realitat la remuntada. Paula Bonay treia un corner molt tancat, i la defensa local la ficava a la pròpia porteria al intentar refusar-lo. Però quedaven molts minuts encara, i les beguetanes van abaixar el ritme. El partit es va tornar tens i travat, i l’àrbitre no va saber controlar uns nervis que anaven en augment. De futbol a la segona part se’n va veure poc joc, i les nostres van acabar patint degut a les arribades del Cunit a pocs minuts d’acabar el partit. Finalment però, l’àrbitre va xiular el final amb un marcador de 2-3 favorable al Begues.

Aquest partit era la primera ‘final’ que disputava el femení del Begues, i és que aquests tres punts suposen un cop d’autoritat per part de les nostres. Per a consolidar les aspiracions a la lliga però, el Begues ha de superar una altra ‘final’. Aquest diumenge a les 5 de la tarda les noies reben al Casablanca, un rival directe que està a tan sols un punt de les beguetanes. Partit doncs, vital per augmentar distàncies i creure en les possibilitats d’aquest equip. Us esperem!

LA CRACK

Georgina Boixareu

L'ESPECTACLE

Carla Casasin

La capitana beguetana va tornar a fer una actuació excel·lent. Va ser un mal de cap per les davanteres locals, impedint els seus atacs una vegada i una altra. És l’ànima i l’esperit d’aquest equip i tira d’ell en els moments que aquest més pateix.

La portera beguetana va tenir una gran actuació a Cunit. Va realitzar unes intervencions determinants, en el moment just, per deixar l’equip amb vida al mateix a la primera part. A la segona, quan l’equip més patia, va aconseguir evitar l’empat local en dues grans aturades.

L'ÀRBITRE

Adam Chohabi Ammi

LA CURIOSITAT

De Begues a Cunit per Torredembarra.

El jove col·legiat no va tenir un partit còmode. La tensió que es respirava entre els dos equips per tot el que hi havia en joc, va superar la falta d’experiència de l’àrbitre. En algunes ocasions va perdre el control del partit.

L’expedició beguetana va equivocar-se varies vegades a l’hora d’escollir com anar fins a Cunit. Això va suposar que l’equip femení no arribés al camp fins a 25 minuts abans de l’inici del partit. Les noies van haver de canviar-se, fer la xerrada i l’escalfament, tot en 10 minuts.  Sort que com a mínim van sortir vestides!

Fitxa de Partit Temporada 2014-2015
 Data:  01/02/2015      Hora:  16:00 h SEGONA DIVISIO FEMENI (GRUP 2)    Jornada 15