Cronica Jornada 4
2017-11-26

Els veterans perden 2-1 al camp de la Martinenca

Decepcionant derrota del begues a sant marti sarroca (2-1)

 

El begues continua amb la dinamica negativa d'aquesta temporada i segueix sense conseguir la victoria a la lliga.

 

Aquest dissabte els veterans s'enfrontaven amb la martinenca al seu camp en partit corresponent a la 4a jornada de lliga. 

 

El partit començava amb un begues patint al centre del camp i a la contra on la martinenca podria haver-se avançat en 3 ocasions pero gracies a raspa amb dues aturades espectaculars salvava el begues. Els veterans no es trobaven gens comodes dins el camp amb continues perdues i sense arribar a l'area rival. El resultat al descans era d'empat a 0.

 

La segona part ha començat de forma esplendida pel begues quan alejandro feia el 0-1 gracies a un fort xut des de fora de l'area. El begues pero no ha sapigut calmar el joc i jugar i fruit de les presses una jugada aillada provocava una falta a la frontal de l'area del begues que la martinenca aprofitaria per empatar. Pocs minuts despres la martinenca feia el segon despres que el davanter rival es plantes sol davant chepe i marcava pel part llarg. Un begues gris no trobava la forma d'atacar i la martinenca molt mes ficada al partit controlava el joc, trabat i espes. 

El resultat final 2 a 1 i amb la moral del begues molt debilitada per aquesta dolorosa derrota. 

 

El proper partit del begues sera contra el futgolitos amb l'esperança de trencar la dinamica negativa i començar a guanyar.

 

El partit l'han disputat

 

                Raspa

 

Miguel  edgar tutu pepelu

       Alex ros    cristian

Alberto                       isma

       Rafa       xavi

 

A la banqueta: jordi murillo (mister), chepe, ricard, alejandro, amadeu,  guddy, ferran, axel

Camp
Municipal Sant Martí Sarroca
Partit jugat Dissabte
Assistència : de