Nacho

Cronica Jornada 34
2019-05-30

El Begues perd 2-4 contra la Fontsanta Fatjó

El Begues va perdre 2-4 contra la Fontsanta Fatjó en el darrer partit de la temporada. L'equip es va avançar mitjançant Alejandro Jose (minut 40) i va arribar al descana amb avantatge en el marcador. A la segona part, però, els de Cornellà van remuntar marcant 4 gols, mentre que el Begues només aconseguir reduir distàncies mitjançant Ricard Morata (2-3 minut 72)

L'equip comença vacances després del segon descens de segona catalana a tercera. Aquesta, malauradament, haurà estat la pitjor de les 7 temporades en les que el Begues ha jugat a segona, quedant últim amb només 12 punts i 3 victòries

Comença doncs una altre etapa, esperem que curta, del Begues a tercera. Us anirem informant de la composició de grups, calendari, etc.