LITUS

Cronica Jornada 30
2010-05-02

Golejada al Sant Esteve (5-0)

El Begues ha guanyat aquest diumenge 2 de maig al Sant Esteve Sesrovires per 5-0, en un partit en el que el Begues s'ha avançat ben d'hora i en el que els visitants han acabat amb 7 jugadors. Amb aquest marcador, el Begues s'assegura matemàticament la permanència, tot i que pràcticament ja estava salvat, ja que l'Esparraguera, ara 3er per la cua, està a 12 punts, amb els mateixos per disputar-se i el goal average a favor

Com dèiem, el Begues s'ha avançat molt aviat, als 10 segons. Sacada inicial, pilota a l'extrem, Marc Tutu controla, centrra i Domènec amb el cap feia l'1-0. Millor començament impossible, com la setmana passada però a favor. I als 10 minuts, el 2-0. Edgar saca una falta, el porter rebutja i la pilota va a parar a Edu que feia el gol. El partit es posava molt de cara per al Begues, que controlaria el partit a partir d'aquí. El 3-0 ha costat d'arribar. Edgar s'aprofitava d'un rebot per plantar-se davant del porter, i amb habilitat el regatejava per a fer el 3-0.

A la segona part, ja amb els visitants amb un home menys, el Begues ha controlat el partit però sense massa profunditat per a rematar el marcador. No ha estat fins a 15 minuts del final quan es tancaria el marcador. En el minut 75, Litus feia un bon centro que Uri rematava al segon pal de cap a gol. Era el 4-0. I poc abans del final, Roger feia l'assistència a Marc Tutu que arrodonia el marcador. En aquest partit ha debutat el porter Pierluigi Da Campo, que ha demostrat solvència i ha deixat la porta a 0. Ara el Begues ja pensa en dissabte vinent, quan s'enfrontarà al Martorell a les 16:00 hores

Equip: Pier, Miki, Cesc, Albert, Jose Luis (Roger 80), Uri, Edu (Litus 65), Marc Guasch, Domènec, Edgar i Marc Tutu. A la banqueta, Jordi, Dani Casado (míster), Pep Martínez (segon), Pep Sales (fisio) i Tomas Casasin (delegat)