Aquesta crónica ha estat vista 826 vegades.

Cronica Jornada 18
2010-02-08

Segona derrota consecutiva del Begues B (3-0)

El Begues B ha confirmat aquest cap de setmana que els diumenges no és el seu dia. Aquesta jornada s’enfrontava contra el Sant Sadurní i ha perdut per 3 a 0.

Des del primer moment, ja s’ha vist que l’equip no era el de setmanes abans. Durant tota la primera part ha faltat una marxa més, un plus de valentia i força que hagués fet canviar el rumb del partit. Tot i així, l’equip no estava mal situat al camp. A més, el partit podia haver canviat molt si l’àrbitre hagués expulsat a un defensa rival en parar una jugada de contraatac claríssim per part del Begues. L’àrbitre només li ha ensenyat la groga. Però, abans d’això els de l'Anoia ja s’havien avançat al marcador en aprofitar un error entre Chepe i Xavi. Poc després, però, arribaria el segon; aquest cop d’un xut llunyà. El Begues, però, també ha tingut un parell d’ocasions. Marc Vendrell estavellava la pilota al travesser en servir una falta i, l’altra, un xut de Rafa.

A la segona s’ha sortit amb més ímpetu i, fruït d’això, només començar ja s’ha tingut la primera oportunitat. Durant aquesta segona part el Begues ha tingut més ocasions i més clares, però el porter rival, en un molt bon partit, ha fet impossible foradar la xarxa rival. Més encara, el Sant Sadurní ha ampliat el marcador i ha establert el definitiu 3 a 0 en una pilota que l’àrbitre ha donat com a gol, però no havia traspassat la ratlla.

Alineació: Chepe, Xavi VV, Chaume, Gus, Tutu, Javi (Pablo), Marc Vendrell, Marc Viñas, Xavi VS (Joan), Rafa i Moreno(Rai).

A la banqueta:   Joan Tutusaus (delegat) i Juanma (entrenador)