5 2
C.F. Begues Cornellà, U.D.
Aquesta crónica ha estat vista 520 vegades.

Alineació

Alex

RICARD

MARC

JAUME

ALBERT

GERI

IÑAKI

DARIO

PAU

POL

JESUS
Banqueta

GERARD

DAMI

JESUS


Cronica Jornada 3
2009-10-27

L'aleví "B" Tres de tres.

El tercer partit del campionat s'ha saldat amb la tercera victòria consecutiva de l'alevi B, aquest cop a casa contra el Cornellà U.D. "E" per 5 a 2. El partit es va encarrilar als voltants del minut 10 de la primera part en transformar el Ricard una pena màxima fent pujar al marcador l'1 a 0. Ja a les acaballes del primer temps, en gran jugada col.lectiva l'Albert amb un toc suau va fer el 2 a 0.

L'inici del segon temps va continuar amb la mateixa dinàmica de toc de pilota, força i esforç col.lectiu i el Jaume, el Damian i el Geri van aconseguir tres gols més situant l'electrònic en 5 a 0. Tant sols el relaxament final va permetre al Cornellà acostar-se al marcador establint el resultat final de 5 a 2.

Tot i les sis baixes que tenía l'equip, de nou es va aconseguir la victòria repartint-se els gols 5 jugadors diferents gàcies al joc deslegat per tota la plantilla formada, a banda dels golejadors, per : Jesús, Pol, Pau, Iñaki, Dario, Blanco, Marc, Borras i Arnau (Agraïment especial a aquest últim i al Pablo que tot i estar lesionats van fer acte de presència per donar suport als seus companys)

Camp
Camp Municipal de Begues
Partit jugat Dissabte 11:00h
Assistència : de 500