Banqueta

Cronica Jornada 23
2010-04-16

Crònica 23ª Jornada Lliga Benjamí A

El Benjamí A reprenia la LLiga després de l’aturada de Setmana Santa amb un difícil partit visitant al Líder del grup, el Ciutat Cooperativa.

El partit va començar amb molt de respecte per part de tots dos equips, molt de joc a mig camp sense posar en massa compromís als porters. És cert, no obstant, que els nostres no jugaven massa còmodes, el centre del camp de la Coope presentava una línia molt compacta, i impedia la creació de joc, per part del nostre centre del camp. Per la seva part, els laterals patien de precipitació i en conjunt no es va jugar amb l’alegria que aquest equip acostuma a tenir al terreny de joc.

Tot i aquest joc pesat que desenvolupaven els nostres, en una jugada mal defensada per part de la Coope, la pilota la va poder controlar el Marcel que internant-se a l’àrea inagurava el marcador, avançant el Begues.

El partit va seguir en la mateixa tònica de  joc de mig camp, amb una mica més de pressió per part de l’equip local i precisament, un jugador de mig camp amb un fort xut de fora l’àrea ens va empatar el partit. Pocs minuts després, s’avançaven amb una jugada similar en la que el nostre mig camp es va veure incapaç d’aturar el mig camp de la Coope. El partit encara es va posar més complicat quant a pocs instants pel final de la primera part ens van fer el 3-1.

La segona part va seguir amb la mateixa igualtat que a la primera, fins que de falta ens van fer el 4-1. A partir de llavors, va ser el Begues qui apretava una mica més l’àrea contraria, i va ser la Maria en una jugada d’embolic a l’àrea de la Coope, feia el 4-2 que acabaria sent el resultat definitiu.

Tot i que la derrota sempre deixa mal gust de boca, val a dir que el resultat va ser just, la Coope va ser capaç de no deixar jugar els nostres, amb un equip molt equilibrat en totes les seves línies,  especialment al mig camp i amb uns jugadors molt competitius.

Bon partit tot i el resultat, molts ànims i força Begues.