Banqueta

Cronica Jornada 15
2010-02-05

Un molt bon rival aconsegueix l’empat davant el nostre Prebenjamí C

Aquest dissabte 30 de gener el Prebenjamí C afrontava al Municipal un partit de màxima rivalitat davant la UE Castelldefels, l’immediat perseguidor a la classificació. A més, després de força temps sense afrontar un gran partit i d’haver descansat la setmana passada, l’equip tenia moltes ganes de jugar-lo i fer un bon partit.

Des de bon principi ja va quedar clar que si hi havia un equip, com a col·lectiu, dins el camp, aquest era el Begues. Els locals estaven molt concentrats, es movien, demanaven la pilota i jugaven. Així van crear les primeres ocasions. Tot i això, el Castelldefels també atacava gràcies a la força i velocitat dels seus jugadors, tots ells un any més grans que els nostres. Per sort, en aquesta primera part es va imposar el futbol, el bon joc, i els beguetans van marxar al descans guanyant per 2-0.

A la segona part els visitants van sortir amb moltes ganes de capgirar el partit. No obstant, els locals tampoc es van arrugar llavors i, durant els primers minuts, tots dos equips van disposar de bones ocasions de gol. El Castelldefels, en una d’aquestes, va escurçar distàncies, cosa que els va donar molts ànims i va desconcertar els nostres. I és per això que, tan sols un minut després, el Begues va encaixar el gol de l’empat. A partir de llavors, els locals es van recomposar i el partit va tornar a estar molt obert, amb ocasions que perfectament podrien haver decantat el partit cap a qualsevol banda.

Així doncs, el partit va acabar amb un empat a dos que manté les distàncies entre els dos equips. I aquest dissabte, un altre cop al Municipal, partit important de cara a la lluita pel lideratge davant el St. Joan Despí, l’únic equip que va vèncer els nostres en la primera volta.