Banqueta

Cronica Jornada 19
2010-03-11

GRAN PARTIT I TRES PUNTS MÉS PEL PREBENJAMÍ C

Aquest dissabte 6 de març el Prebenjamí C va aconseguir tres punts més a La Pobla de Claramunt, davant l’equip del mateix poble. En un partit molt matiner, jugat a les 9.30h del matí, els nostres van imposar el seu joc amb un gran control de la possessió durant tot el partit.

El Begues va començar molt fort i en el primer minut ja va fer el primer gol, deixant clar que no es deixaria sorprendre per l’equip de La Pobla, situat a la part baixa de la classificació. Els locals, però, tampoc eren els mateixos que havien vingut a Begues en la primera volta, l’equip havia millorat molt, defensivament eren més forts i no van deixar que el segon arribés tan fàcilment com el primer. Tot i això, els nostres seguien sent clarament superiors, tenien la possessió, arribaven amb molt de perill a l’àrea rival i, a més, no deixaven que el rival sortís amb la pilota controlada. Gràcies a això, es va arribar al descans amb un 0-4 favorable al Begues, encara que el resultat hauria pogut ser molt més àmpli si el porter rival no hagués realitzat tan meritòries parades.

Malgrat el resultat, el Begues va sortir a la segona part com si el resultat fos de 0-0, amb moltes ganes, molt forts en defensa (l’equip rival no va xutar ni una sola vegada a porteria en aquesta segona part) i buscant sempre jugada de gol. Per això, en aquesta segona part vam poder veure per part del Begues jugades tan bones com les que havien realitzat a la primera part i, fins i tot, tres gols més. Així doncs, es va arribar al final amb el marcador 0-7, un resultat que dóna tres punts més als nostres i els permet seguir a un punt del líder.